Rondreis Israel Rondreis Israel

Rondreis Israël VAN MAANDAG 7 T/M WOENSDAG 16 mei 2018
Deze complete en unieke reis brengt u naar het noorden van het bijbelse land, Jeruzalem en naar de prachtige omgeving van de Dode Zee! De Bijbel gaat mee en zal dienen als reisgids. Naast de vele bekende plaatsen leren we ook de natuur en de kleurrijke bevolking van Israël kennen. We reizen vanuit het groene Galilea de poorten van Jeruzalem binnen en brengen een dag door in het imposante gebied van de Dode Zee. Een prachtige rondreis door het land van Melk en Honing!
Er is nog plaats! (Inmiddels 18 inschrijvingen).
Op maandag 9 oktober bent u van harte welkom op de informatieavond in een van de zalen in de Bethelkerk, aanvang 20.00 uur. Ook de deelnemers die zich al hebben opgegeven. De prijs van deze complete en geheel verzorgde reis zal ongeveer € 1.750,- per persoon bedragen op basis van een tweepersoonskamer, vol pension en een directe vlucht. Bent u geïnteresseerd in deze bijzondere reis? Kom dan naar de informatieavond of neem contact op met mij.
Leo Vroegindeweij 06 22 45 73 65 of 681 26 23, email:

 
Groothuisbezoek Groothuisbezoek

Groothuisbezoek 2017
Evenals voorgaande jaren worden ook dit jaar weer een aantal bijeenkomsten georganiseerd onder het kopje ‘groothuisbezoek’. Het zijn gezamenlijke gespreksbijeenkomsten van gemeenteleden van de Develhof, de Open Hof Gemeente en de Lindtse Kerk. Thema dit jaar is de beleving van het Heilig Avondmaal. Dit thema is door de synode aangereikt om het gesprek over het Heilig Avondmaal te stimuleren. Het is goed om met elkaar eens te spreken over hoe u persoonlijk het Heilig Avondmaal beleeft, wat u als goed en waardevol ervaart, maar ook wat u als minder plezierig of storend ervaart. Uw eigen beleving staat centraal. We hopen op een paar inspirerende, leerzame en sfeervolle bijeenkomsten.
Op maandag 9 oktober om 14.30 uur is de eerste bijeenkomst in de Develhof. De tweede volgt twee weken later, op dinsdag 24 oktober om 20.00 uur in de Lindtse Kerk. In principe wordt op beide bijeenkomsten hetzelfde besproken. Het is een onderwerp dat veel mensen bezighoudt. We hopen dan ook op een goede opkomst. In de beide kerken, Develhof en Lindtse Kerk wordt meer informatie uitgedeeld met daarbij ook de manier waarop u zich kunt aanmelden. Ook zonder deze papieren kunt u zich opgeven bij de predikanten, via email naar mw. Tine de Kievit-van Halm ( of via een briefje in de brievenbus van de Develhof of de Lindtse Kerk.