PKN
  » Over ons » Predikant 
Gereformeerde Kerk Zwijndrecht - Groote Lindt
even dit even dit

Lief en leed
Inmiddels bent u, als het goed is, geïnformeerd over mijn gezondheid. Helaas moet ik het een tijdje rustiger aan gaan doen. De langdurige (mantel)zorg en spanning rond mijn ouders, de fulltime zorg voor Ezmir (onze kleinzoon) en de verantwoordelijkheid voor de gemeente is mij te veel geworden. Mijn lichaam ging protesteren. Al het gemeentewerk doe ik met veel liefde en plezier, maar zoals mijn vrouw terecht zei, ook werk dat je met plezier doet kan te veel worden. Ik heb gelukkig alleen maar positieve reacties en begrip gehad vanuit de gemeente voor de ontstane situatie. Mijn dank daarvoor. Overigens blijf ik gewoon doorwerken alleen ‘met de handrem erop’. Het gemeentewerk gaat gewoon door en ik word daarin ondersteund door de gehele kerkenraad en de vele vrijwilligers. Ook dat is met elkaar gemeentezijn. U kunt ook helpen door misschien een keertje vaker een gemeentelid te bezoeken waarvan u weet dat ze uw bezoek op prijs stellen. Laten we naar elkaar blijven omzien en voor elkaar bidden.

 
bij de diensten bij de diensten

Rond de erediensten
Aanstaande zondag 8 juli gaat mijn collega ds. Steven Kafoe bij ons voor en ik in de Bethelkerk (kanselruil). Zondag 15 juli hoopt mijn vrouw proponent Anja Matser-Verhoeven bij ons voor te gaan. Zondag 22 juli hoop ik zelf weer voor te gaan.

 
Dominee E.G. Matser Dominee E.G. Matser

Op 7 september 2014 heeft ds E.G. Matser zijn intrede gedaan als predikant voor onze gemeente.

U kunt ds. Matser bereiken in de Develhof (06-5160 8003 of 078-6299555) of via


 

 
 
 
 

kerststukjes maken
datum en tijdstip 19-12-2018 om 14:00
meer details

prop. A. Matser-Verhoeven
datum en tijdstip 23-12-2018 om 9:30
meer details

 
te doen in de kerk
 
Op de hoogte blijven?
Meld je hier aan voor e-mail berichten uit onze kerk
 
Tips voor de website
Suggesties voor de website:
 
Woord van de dag
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.