Nieuwe energiezuinige verlichting Nieuwe energiezuinige verlichting

LED verlichting in de Develhof

lees meer »
 
Paasgroetenactie Paasgroetenactie

Wij houden weer een paasgroetenactie

lees meer »
 
Hulp nodig voor de nacht van de 7 opdrachten Hulp nodig voor de nacht van de 7 opdrachten

Op 23 maart organiseerd de leiding van de tienerbrugdienst de nacht van de zeven opdrachten. Hiervoor is nog hulp nodig. Wil u meehelpen kijk dan hier voor meer informatie. 

 
40 dagentijd met de jeugd 40 dagentijd met de jeugd

40-dagentijd in de kindernevendienst:
Ik zorg voor jou
Ook dit jaar doen we met de kinderen een project. Het thema is dit jaar: ‘Ik zorg voor jou’. In de 40-dagentijd lezen we verhalen over Jezus die op weg gaat naar Pasen. Hij maakt op die weg moeilijke dingen mee. Hij wordt op de proef gesteld in de woestijn, hij ziet handelaars op het tempelplein, hij weet dat mensen hem naar het leven staan. Maar bij al die dingen is Jezus niet alleen. God zorgt voor hem. Vanuit die hemelse zorg laat Jezus ook zien hoe mensen voor elkaar kunnen zorgen. Met de kinderen ontdekken we in deze periode dat je op veel manieren voor iemand kunt zorgen. Iedere week zullen we met de kinderen een kaart sturen naar iemand in de gemeente die wel wat steun kan gebruiken. De kaart sluit aan bij het verhaal dat de kinderen gehoord en besproken hebben in de kindernevendienst. De projectverbeelding is een poster van een grote bloem, als teken van het nieuwe leven van Pasen. Op de bloemblaadjes worden in de loop van de 40-dagentijd de verhalen geplakt, die we in de kindernevendienst gaan horen.
We kijken uit naar een fijn paasproject met elkaar en hopen veel kinderen met hun ouders te mogen begroeten.
Marco Fontijn en Eveline Roosendaal

 
Uitdelen spaardoosjes Uitdelen spaardoosjes

UITDELEN Spaardoosjes ZONDAG 18 FERUARI
Dit jaar willen wij op de eerste zondag van de 40-dagentijd, weer spaardoosjes uitdelen voor het project Noble House Cottage in Nepal. Dit project wordt al een aantal jaren door ons ondersteund en de familie Van Linschoten is hier zeer nauw bij betrokken. Afgelopen jaar is de heer Rien van Linschoten in november in Nepal geweest en heeft enthousiast verslag uitgebracht in Ontmoetingen. In Nepal is nog veel schrijnende armoede en in Noble House Cottage worden weeskinderen en kinderen uit zeer arme families opgevangen die verwaarloosd worden door gebrek aan inkomen. Deze kinderen krijgen scholing en zo de mogelijkheid een beter bestaan op te bouwen. Wij willen dit project van harte ondersteunen en vragen: doet u mee?
Namens de diaconie, Ria Bredius

lees meer »
 
WELKOM WELKOM

Welkom op de website van onze gemeente.

Iedere zondag om half tien ben ook jij van harte welkom in onze kerk 'De Develhof'. Kijk bij Kerkdiensten voor de details. 

 
Gereformeerde Kerk Zwijndrecht-Groote Lindt Gereformeerde Kerk Zwijndrecht-Groote Lindt

Gereformeerde Kerk Zwijndrecht-Groote Lindt
De Develhof
Laan van Nederhoven 21
3334 BN Zwijndrecht
078 - 6299500
alle post sturen naar dit adres

Correspondentie via Scriba:
Dhr. R. Slotema

e-mail:

Voorzitter van de kerkenraad
Metha van der Net - Rozendaal

e-mail:

 

lees meer »